De beautytruck ‘HELEMAAL Mooii’ kun je boeken voor feestjes, party's en events.

Wij komen graag naar je toe! 

 

Kinderfeestjes en Sweet Sixteen parties

Wil je een bijzonder kinderfeestje voor je dochter thuis organiseren, maar heb je geen zin in de rompslomp ? De beautytruck rijdt voor en wij nemen je graag alles uit handen. Zo verzorgen wij little diva of prinsessen party's voor meiden van 6 tot en met 12 jaar. Alle kinderen worden HELEMAAL Mooii gemaakt in het door jou gewenste thema.

Of wil je je dochter met haar vriendinnen  verrassen met een onvergetelijke Sweet Sixteen party ? Wij komen bij je voor de deur en verzorgen het feest tot in de puntjes, van de cupcakes tot en met de aankleding wordt het een HELEMAAL Mooii feestje ! 

 

Overige (vrij)gezellige feestjes

Voor een echt bijzonder vrijgezellenfeest ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken de 'bruid to be' en haar vriendinnen HELEMAAL Mooii en verzorgen de entourage in de Beautytruck.

Deze beleving kunt u ook boeken voor verjaardagen, speciale gelegenheden en workshops voor vriendinnen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Geen feestje is bij ons hetzelfde, het wordt voor en met u op maat  gemaakt !

 

info@beautytruck.nl - 06 3418 9680

 

Zakelijke events

Wil je een zakelijk event organiseren ? Wij zorgen met de beautytruck voor een HELEMAAL Mooii ervaring op maat voor je klanten of werknemers passend bij jouw wensen. Elk bedrijfsevent wordt met persoonlijke zorg en aandacht in overleg met jou op maat georganiseerd.

 

De HELEMAAL Mooii beleving zorgt er voor dat je medewerkers en/of relaties nog lang zullen napraten over jouw event of het nu gaat om een personeelsfeest, themafeest, de opening van een bedrijf, een modeshow, event voor je zakelijke relaties of een jubileum. Deze beleving laat je klanten, medewerkers en relaties stralen !

 

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij komen graag naar je toe!

 

We zien je snel aan boord !

 

info@beautytruck.nl - 06 3418 9680